Enkle hjælpemidler til administrativt arbejde

Simpelserien er udviklet for at hjælpe med administration. Enkelt og billigt.

Fakturering

Fakturering behøver bestemt ikke at være besværligt og tidskrævende. Med SimpelFaktura, er det meget nemt at lave en faktura og sende den til rette modtager. Indtast blot dine data og klik på udskriv/send. Du behøver ikke at vedligeholde et vareregister og du kan beskrive det leverede med en enkelt linje eller med en længere beskrivelse. Udskriv fakturaen til papir eller send den via email eller via OIO, som krævet af offentlige myndigheder.

See all Steps

Logistik

Registrer dine underleverandører, dine kunder, dine projekter og dine medarbejdere og byg så de enkelte projekter op med de delleverancer der indgår i projektet. Programmet […]

See all Steps

Programmet kan f.eks. bruges sammen Brother QL-500 (manuel kniv) og QL-560 (automatisk kniv), som også kan leveres af InfoShare. Udskriften passer til smalle labels i […]

See all Steps

Lønsedler

Hvis du er træt af at betale for hver eneste lønseddel, der laves til medarbejderen så brug InfoShares program SimpelLønseddel og lav lønsedler til lige så mange medarbejdere, som du har lyst til. Programmets brugervenlige design og nemme struktur gør det meget enkelt at bruge.
Programmet indeholder lønberegning ud fra flere satser, automatisk skatteberegning, feriepengeberegning og ATP beregning.

See all Steps