Enkle hjælpemidler til administrativt arbejde

Om programmet

SimpelLønseddel

Uanset firmastørrelse er der behov for edb-programmer til opnåelse af administrative forenklinger. Faktisk er behovet størst i mindre og mellemstore firmaer, hvor man ikke har mulighed for at lade enhver opgave blive varetaget af en specialist indenfor området. Men selv om behovet er størst, behøver de økonomiske muligheder ikke at være det. Hos Infoshare køber du programmet én gang, installerer det og færdig!

Du behøver ikke være bogholder for at bruge Simple Lønsedler

Hvis du er træt af at betale for hver eneste lønseddel, der laves til medarbejderen så brug InfoShares program SimpelLønseddel og lav lønsedler til lige så mange medarbejdere, som du har lyst til. Programmets brugervenlige design og nemme struktur gør det meget enkelt at bruge.

Stor besparelse

Programmet indeholder lønberegning ud fra flere satser, automatisk skatteberegning, feriepengeberegning og ATP beregning. Udskrift af lønsedler, opgørelser til skattevæsen m.v. Hvis du i dag udfylder lønsedler i hånden, vil du spare masser af tid med Simple Lønsedler og hvis du bruger et lønservicebureauvil du hurtigt kunne spare programmets pris hjem. Eneste begrænsning i programmet er, at der kun kan være tale om én arbejdsgiver.

Er Simple Lønsedler et program for dig? Hent demoudgaven, leg med det og når du har fundet ud af, at det er lige det, der kan hjælpe dig i din administration, så bestiller du en licens hos InfoShare på email admin@infoshare.dk. Pris 1.100 kr + moms. For alle de lønsedler, du har lyst til og lige så længe, du har lyst.