Enkle hjælpemidler til administrativt arbejde

SimpelFaktura

Har du brug for et bogføringsprogram? Eller har du blot brug for at kunne skrive fakturaer og lade andre om at lave resten af bogholderiet? SimpelFaktura er det enkle og brugervenlige alternativ til et fuldt bogholderisystem – og de indtastede faktureringsoplysninger kan selvfølgelig eksporteres så de kan indlæses i din bogholders eller revisors bogføringssystem.

Med SimpelFaktura er fakturering hverken besværligt eller tidskrævende. Indtast blot dine data og klik på udskriv og vælg om det skal være på papir, sendes via email eller sendes til offentlige myndigheder via UBLXML.

Du kan oprette varer, så du kan genbruge vareoplysninger, men du kan også blot beskrive det leverede med dine egne ord. Og hvis du har en længere beskrivelse, en stykliste eller anden specifikation af det leverede, så er der masser af plads til det.

Bare for god ordens skyld, så hjælper programmet dig også med at holde styr på ting der skal faktureres med jævne mellemrum og med hvilke fakturaer, der endnu ikke er betalt (altså hvis du selv husker, at sætte et flueben, når du har modtaget betalingen).

Pris: 800 kr + moms – og så må du bruge det lige så længe du har lyst og til lige så mange fakturaer, som du har lyst til.

NB: Afsendelse via UBLXML kræver aftale med en såkaldt VANS leverandør. Det billigste er nemhandel.dk, som i sig selv er gratis, men som kræver en funktionssignatur fra NETS. (Se NETS vejledning her: www.nets.euinstallation-funktionssignatur).

Find ud af om SimpelFaktura løser dit behov: Download og installer demoprogrammet og leg med det. Det eneste du ikke kan i demoprogrammet, er at ændre virksomhedsoplysningerne – det kræver en licens, som du bestiller hos InfoShare på email admin@infoshare.dk.

 
  SimpelFaktura priser

 

 
  Licenser Pris
SimpelFaktura Eller flere brugere 800 kr. eksl. moms
 
Årlig supportaftale En eller flere brugere 50 kr. eksl. moms
Denne supportaftale giver ret til gratis opdateringer og ny-udgivelser af SimpelFaktura.