Enkle hjælpemidler til administrativt arbejde

Om Simpelserien

Uanset firmastørrelse er der behov for edb-programmer til opnåelse af administrative forenklinger. Faktisk er behovet størst i mindre og mellemstore firmaer, hvor man ikke har mulighed for at lade enhver opgave blive varetaget af en specialist indenfor området. Men selv om behovet er størst behøver de økonomiske muligheder ikke at være det. Simpelserien er målrettet mod tilvejebringelse af betjenings-venlige programmer til støtte for nødvendige opgaver og til en fornuftig pris.

Simpelserien er udviklet af InfoShare. Et dansk softwarefirma, der har eksisteret siden 1992. Med SimpelFaktura, Simple Lønsedler og Automatisk Arkivering har vi forfulgt vores målsætning om at lave billige og brugervenlige programmer til løsning af almindeligt forekommende opgaver.

Der er flere informationer om vore systemer på vores hovedside infoshare.dk.

Tilretning af programmerne Med SimpelSeriens programmer har vi stræbt efter at lave en serie programmer, der er så generelle og brugervenlige, at de kan bruges af en meget stor gruppe af brugere. Derfor de meget lave priser på programmerne. Men selvfølgelig kan vi med udgangspunkt i et af de eksisterende programmer lave en helt speciel version til dig: Alle programmerne er udviklet og vedligeholdes løbende af InfoShare og du har to muligheder for at få opfyldt særlige ønsker: – Send os et forslag til en funktionalitet som du savner i et af programmerne – hvis vi finder at dit forslag er generelt anvendeligt og ikke vil forstyrre brugervenligheden, er der en god chance for at det kommer med i en kommende version. – Bestil et tilbud på en specialtilretning så programmet opfylder et særligt behov du har. Specialtilretninger er noget dyrere end disse billige standardprogrammer, men i de fleste tilfælde vil det formodentligt være billigere, end du havde forventet.